Welkom bij dé makelaar en taxateur in Amersfoort en omgeving. Ons kantoor heeft al meer dan 25 jaar ervaring in deze regio en biedt optimale ondersteuning bij de koop of verkoop van je woning in Amersfoort en omgeving. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een taxatie in Amersfoort en omgeving van je huis. Een huis kopen of verkopen is voor velen geen dagelijkse bezigheid, vandaar dat wij van A tot Z begeleiding aanbieden bij de aankoop of verkoop van je huis.

Aankoopmakelaar nodig voor de aankoop van je huis in Amersfoort?

Je ziet een woning te koop staan en voordat je gereageerd hebt is de woning al verkocht “onder voorbehoud”. Telkens vis je achter het net. Wat is gebruikelijk in het biedingsproces? Hoe kan ik op tijd een bod uitbrengen? Wat doen de prijzen in Amersfoort? Vragen waar wij als actieve makelaar in Amersfoort het antwoord op hebben. Als aankoopmakelaar heeft de woningmarkt voor ons geen geheimen in Amersfoort en omgeving. Wij kennen de buurten, mede door de vele taxaties die wij uitvoeren, en weten vaak als eerste waar woningen te koop worden aangeboden. Wij gaan actief op zoek naar jouw droomhuis en zorgen ervoor dat jij onbezorgd een huis kunt kopen. Wij begeleiden je van het zoeken naar een huis tot en met het in ontvangst nemen van de sleutel. En zelfs het huren van de verhuiswagen kunnen we daarna nog voordelig voor je regelen. Dat is Welkom Makelaars. Meer Makelaar voor een scherpe prijs.

Jouw huis verkopen tegen de beste voorwaarden en prijs

Een huis verkopen kan een stressvolle periode zijn, echter niet met Welkom Makelaars in Amersfoort. Met raad en daad staan wij je bij met de verkoop van je woning. Het begint met een goede waardebepaling en vaststelling van de vraagprijs voor je woning en het eindigt met een handdruk bij de notaris. Welke activiteiten Welkom Makelaars bij de verkoop van je huis uitvoert bepaal jezelf door een van onze pakketten te kiezen. Wil je zelf de bezichtigingen doen? Zie je op tegen onderhandelen? Teksten schrijven over je huis vind je leuk? Je geeft de voorkeur aan professionele fotografie? Kiezen mag bij Welkom Makelaars en vervolgens zorgen wij voor een goede begeleiding om tot een goede verkoop van jouw woning te komen.

Maatwerk is onze kracht.

Amersfoort is een gezellige stad met een historisch centrum waar je fijn kunt wonen, winkelen en uitgaan. Alle voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand.

De wijken van Amersfoort:

Binnenstad is het gedeelte dat ook wel de oude binnenstad of stadskern genoemd wordt. Hier staan veelal woningen met een Middeleeuws karakter en valt onder beschermd stadsgezicht. Voorzieningen zijn op loopafstand.

Soesterkwartier is een geliefde jaren ‘30 wijk met tussenwoningen, hoekwoningen, maar ook met appartementen. Voorzieningen en een basisschool zijn nabij.

De Koppel is een typisch jaren ‘50 wijk met laagbouw, maar ook middelhoge bouw, waar het prettig wonen is. In de wijk zijn voorzieningen en scholen aanwezig.

De Kruiskamp is een woonwijk met vooral eengezins- en tussenwoningen die ook ontstaan is in de jaren ‘30. Rond 1950 is de wijk uitgebreid met middelhoge gebouwen. In de wijk zijn voorzieningen en scholen nabij.

Liendert is een woonwijk uit de jaren 60-70. De wijk is rechthoekig opgezet met groenstroken, eengezins-, tussenwoningen, galerij- en portiekflats. De wijk wordt gerenoveerd en er worden flats gesloopt om plaats te maken voor laagbouw. In de wijk zijn voorzieningen en scholen nabij.

Rustenburg is een jaren 70 wijk met laagbouw. Het is er rustig en groen. Hoofdzakelijk bestaat de wijk uit eengezinswoningen (koop- en huur). Voorzieningen zijn op fietsafstand te bereiken.

Randenbroek-Schuilenburg is een jaren ‘50 wijk met tussen- en eengezinswoningen, maar ook vrijstaande woningen, maisonnettes, benedenwoningen, maar ook appartementen. De wijk wordt de komende jaren gerenoveerd. Voorzieningen zijn in deze wijk nabij evenals een zwembad.

Vermeerkwartier, voorheen ”Dorrestein”, is een woonwijk met herenhuizen, tussen-, hoek- en eengezinswoningen uit de jaren 50-60. De wijk wordt gerenoveerd. In de wijk zijn middelbare scholen en een zwembad aanwezig. Voorzieningen op fietsafstand te bereiken.

Leusderkwartier is een woonwijk uit de jaren 20 en 30, maar heeft overwegend de typische jaren 30 uitstraling met hoekwoningen, tussenwoningen, maar ook herenhuizen en villa’s. Voorzieningen nabij in de wijk.

Hoogland kenmerkt zich vooral door nieuwbouw uit de jaren 80 en begin 90 met laagbouw en middelhoge woningen. In de wijk zijn basisscholen en voorzieningen zoals winkels aanwezig.

Zielhorst is een wijk met een jonge bevolking gebouwd in de eind jaren 80 tot begin 90. Er staan duurdere huurwoningen, maar ook de wat goedkopere koopwoningen. Alle voorzieningen zijn in de nabije omgeving aanwezig. Ook een basisschool, VMBO en HAVO-VWO zijn aanwezig in deze wijk.

Kattenbroek is een wijk uit het begin van de jaren 90. Deze wijk is geen standaard wijk maar bestaat uit diverse soorten type woningen. Waaronder 2-onder-1-kap-woningen, bungalows en herenhuizen. Supermarkten en scholen zijn in de wijk aanwezig.

Nieuwland is een milieuvriendelijke Vinex-woonwijk met laagbouw uit het midden van de jaren 90. Voor de wijk zijn duurzame en hoogwaardige materialen gebruikt. Er staan o.a. 2-onder-1-kap-woningen, geschakelde woningen, woonboerderijen, herenhuizen en benedenwoningen. Alle voorzieningen zijn nabij.

Vathorst is een Vinex-woonwijk met diverse woningtypes in ontwikkeling uit 2001 met als nieuwste uitbreiding: Waterdorp. In de wijk staan eengezinswoningen, 2-onder-1-kapwoningen maar ook geschakelde woningen en galrijflats. Voorzieningen zijn in de wijk aanwezig.

Hooglanderveen is een dorp en ligt tegen Vathorst aan. De bouw bestaat overwegend uit eengezinswoningen. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand, waaronder station vathorst. De oude dorpskern heeft men zoveel mogelijk proberen te behouden.

Plaatsen in de directe omgeving:

Leusden is een gemeente en plaats in de provincie Utrecht. Het is gelegen in een bosrijke omgeving met heidevelden. In de wijk Leusden-Zuid staat aan de Tabakssteeg nieuwbouw gepland.

Hoevelaken is een plaats in ontwikkeling. Er staat nieuwbouwproject gepland voor meerdere type laagbouw woningen waaronder vrijstaand, 2-onder1-kap en tussenwoningen.

Achterveld is een dorp met veel groen en natuur in ontwikkeling. Er staat nieuwbouw gepland voor de woningtypes tussenwoningen, starterwoningen, seniorenwoningen en huurappartementen.