Neem dit vooral niet te letterlijk, want het pand aan de stationsstraat in Veenendaal heeft (helaas) wel degelijk een drempel bij de deur... Maar waarom dan toch deze titel? Lees verder over veilig en comfortabel in uw thuis blijven wonen.

Als makelaarskantoor doen we ons best om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de vraag en behoefte van de klant. Het is natuurlijk geen nieuws dat mensen steeds ouder worden. Deze groep senioren blijft bovendien steeds langer thuis wonen. We vinden het belangrijk om onze dienstverlening aan te laten sluiten bij deze ontwikkeling. Wat kan Welkom Makelaars voor senioren betekenen?

Senioren blijven over het algemeen het liefst zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde woning wonen. Een vraag die daarbij komt kijken is: (hoe) kan de woning veilig en comfortabel worden gemaakt?

Seniorkeuradviseur

Welkom Makelaars is meer dan uw makelaar voor de aan- en verkoop van woningen. Wij geven advies en service bij allerlei praktische zaken omtrent het aanpassen en of het verbouwen van uw woning. Wij weten welke aandachtspunten belangrijk zijn voor behoud van comfort en woongenot op langere termijn. Hiervoor maken we gebruik van de zogenaamde woontoets. Welkom Makelaars beschikt over het Seniorkeuradviseur® certificaat. Een seniorkeurmakelaar is een makelaar, die zich gespecialiseerd heeft in de huisvesting voor senioren.

En blijft het bij advies alleen? Zeer zeker niet! Voor het vakkundig uitvoeren van aanpassingen werken we samen met de partners van Langer Thuis Blijven Wonen. Een betrouwbare partner in het realiseren van een veilige en comfortabele woning.

Kom gerust eens bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek op de Stationsstraat 51-N in Veenendaal. Ervaar de laagdrempelige aanpak van Welkom Makelaars. De koffie staat klaar. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.