Welkom bij dé NVM Makelaar en taxateur in Ede. Met meer dan 25 jaar regio ervaring is Welkom Makelaars jouw partner voor de aankoop van je huis, verkoop van je huis of een taxatie van je huis. Het kopen of verkopen van een huis is iets wat je enkele keren in een mensenleven meemaakt. Wij doen het dagelijks. Interesse in onze diensten? Bij ons ben je altijd verzekerd van scherpe tarieven en de kennis van enthousiaste NVM Makelaars. Korte lijnen en een persoonlijke aanpak Je bent van harte welkom!

Ondersteuning nodig van een aankoopmakelaar Ede?

Als je een droomhuis zoekt en een huis wilt kopen in Ede, stel je jezelf waarschijnlijk veel lastige vragen. Wat zijn leuke buurten in Ede om te wonen? Hoe zit de woningmarkt van Ede in elkaar? Welke huizen of appartementen staan er momenteel te koop? En nog belangrijker: hoe weet ik wat een reële vraagprijs is?

Hiervoor ben je bij ons als makelaar en taxateur in Ede aan het juiste adres. Als aankoopmakelaar kennen wij de woningmarkt van Ede op ons duimpje. Wij kennen de leukste plekjes en weten vaak als eerste als er nieuwe huizen te koop worden aangeboden. Daarbij hebben wij veel kennis van de actuele woningprijzen, wekelijks taxeren wij woningen in Ede. Dit zorgt ervoor dat we jou goed kunnen ondersteunen tijdens het onderhandelen. Ons gezamenlijke doel is om jouw droomplekje te vinden voor een scherpe prijs en tegen aantrekkelijke voorwaarden! Bekijk nu ons actuele huizenaanbod. Kortom. een huis kopen in Ede doe je met Welkom Makelaars! Maar ook voor een taxatie in Ede kun je bij ons goed terecht. Wij leveren uitsluitend gevalideerde (NWWI) rapporten, deze worden door alle financiele instellingen geaccepteerd.

Verkoopmakelaar Ede, wat we voor jou betekenen

Een huis verkopen in Ede is een spannende stap, dat snappen wij als makelaar als geen ander. Vaak brengt het verkopen van een woning positieve gevoelens met zich mee. Alhoewel je een vertrouwd plekje verlaat, ga je waarschijnlijk groter, mooier of dichter bij werk wonen. Soms brengt het verkopen van een woning negatieve gevoelens met zich mee, bijvoorbeeld als er een scheiding aan de verkoop ten grondslag ligt. Wat de reden van de verkoop ook is, wij zorgen als verkoopmakelaar voor een adequate en doelgerichte begeleiding tijdens het gehele verkooptraject, met als doel jouw huis middels een optimale presentatie te verkopen voor de beste prijs. Kortom, uw huis verkopen in Ede doet u met Welkom. Bekijk hier de verschillende verkooppakketten.

Ede is een gemeente in de provincie Gelderland. Ede staat op de 8e plaats van grootste gemeenten in Nederland en kenmerkt zich door een verscheidenheid aan landschappen. In april 2008 werd begonnen met de sloop van de ENKA-gebouwen, om plaats te maken voor een nieuwe woonwijk. Een aantal karakteristieke delen van de oude bebouwing is rijksmonument en wordt geïntegreerd in de nieuwe wijk. Ede is goed te bereiken via de A12 en A30.

De wijken in Ede:

Makelaar Ede

Ede Oost bestaat uit de volgende wijken: Bosrand met het Enka terrein, Burgemeesters- en Componistenbuurt met een diversiteit aan verschillende soorten woningen, Stationsbuurt met karakteristieke, vooroorlogse geniewoningen en Kazerneterrein waar de nieuwbouwwijk “De Veluwse Poort” in ontwikkeling is.

Ede West is een woonwijk met laag- en hoogbouw gebouwd in de jaren 70. De wijk wordt door bewoners ervaren als een plezierig, gezellig en uitnodigend woongebied.

Veldhuizen is een woonwijk uit de jaren 60 en 70. Het is een groene wijk met veel goedkope (huur)woningen. Doordat er relatief veel middelhoog- en hoogbouw is, wordt de wijk wel eens vergeleken met de Bijlmermeer.

Kernhem is een (laagbouw) nieuwbouwwijk gebouwd rond 2004. De groene, autoluwe wijk bestaat uit straten met gezellige hofjes. Het wonen in deze wijk wordt als fijn en rustig ervaren.

Ede Zuid is ontstaan als arbeiderswijk voor het Enka personeel. Er is relatief veel groen met laag- en hoogbouw. Een belangrijke voorziening in de wijk is het winkel- en horecagebied aan de Parkweg nabij het station Ede-Wageningen.

Rietkampen is een (laag- en hoogbouw) woonwijk met veel voorzieningen binnen bereik uit het begin van de jaren 90. De wijk is vernoemd naar het oorspronkelijke agrarische gebied dat hier lag.

Maandereng is een groene woonwijk uit de jaren 80 met laag- en hoogbouw. De laatste jaren is hier gerenoveerd.

Plaatsen in de directe omgeving:

Lunteren is een middelgrote plaats met diverse woningtypes. In de directe omgeving zijn veel bossen met fiets- en wandelpaden.

Barneveld is een gemeente met gelijknamige hoofdplaats in ontwikkeling. Er staan meerdere nieuwbouwprojecten op stapel waarbij er diverse woningtypes zoals eengezinswoningen, appartementen en beneden- en bovenwoningen gerealiseerd worden.

De Klomp is een kleine woonkern met laagbouw eengezinswoningen en is vooral bekend door het station Veenendaal-De Klomp. Er staat een nieuwbouwproject gepland voor een aantal eengezinswoningen.