Makelaar Amersfoort

Als je een huis wilt kopen of verkopen, dan kun je dat proberen zelf te doen. Het is echter veel verstandiger om voor de makelaar in Amersfoort te kiezen. Bij ons als makelaar in Amersfoort kunnen we je in grote mate ontzorgen. Bovendien weet je dat je altijd te maken krijgt met gecertificeerde specialisten.

We zijn van alle markten thuis en aangesloten bij de Stichting VastgoedCert

Het klinkt gemakkelijker dan dat het is; even een huis kopen of verkopen. Er komt veel bij kijken. Om die reden is het verstandig dat je voor ons als dé makelaar van Amersfoort kiest. Bij ons werken alleen 100 procent gecertificeerde makelaars en ook 100 procent gecertificeerde taxateurs. We zijn dus van alle markten thuis en zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister van de Stichting VastgoedCert alsmede de NRVT. Dat zegt ook al voldoende over de kwaliteit van onze werkzaamheden. Want die kwaliteit is gewoon uitstekend.

Klein en zeer deskundig team

Kies je voor ons als makelaar in Amersfoort, dan kies je voor een klein en deskundig team. Je kiest voor mensen met passie voor het vak die beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde specialisten. Die diensten zijn zeer breed en gaan van financiële dienstverlening tot aan het maken van een bouwkundig rapport. Daarbij kunnen wij onze diensten als makelaar in Amersfoort ook nog eens tegen zeer gunstige tarieven aanbieden en weet jij je bij ons omringd door alleen maar enthousiaste mensen. Daarbij zijn jouw wensen uiteraard altijd leidend.

Kies je voor ons, dan ga je voor flexibiliteit

Kies je voor de makelaar in Amersfoort, dan kies je vooral voor flexibiliteit. Vaste werktijden kennen we niet en dus kunnen we je vrijwel altijd goed van dienst zijn. Wil je een bezichtiging op korte termijn? Bij ons is dat nooit een probleem. Sterker nog, het is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wat ons verder als makelaar in Amersfoort onderscheidt is wel de open manier van communiceren. Afspraak is bij ons bovendien nog afspraak. Daar kun je blind op varen. Kies je voor de makelaar in Amersfoort, dan kun je steeds snel contact opnemen met een eigen gecertificeerde makelaar of taxateur. Wat dat betreft houden we de lijnen steeds zeer kort. We staan daarnaast voor helderheid en transparantie en gaan nadrukkelijk met de tijd mee.

We gaan als makelaar nadrukkelijk met de tijd mee

Zo kunnen we je ook NVM Online aanbieden. Deze manier van bieden is zeer effectief en de werkwijze is zeer geschikt als jij je huis wilt verkopen of als je juist een huis wilt kopen. Bij ons krijg je wat betreft de tarieven nooit verrassingen voorgeschoteld. Wél zou je onze werkwijze als zeer verrassend kunnen omschrijven. Verrassend in positief opzicht uiteraard.

Vaak ben je zelf te emotioneel betrokken om goed te kunnen onderhandelen

Zoals gesteld komt er bij het kopen van een huis erg veel kijken. Bovendien sta jij als jij jouw huis verkoopt vaak emotioneel in de materie. Dit kan een beletsel zijn als je scherp wilt onderhandelen over de prijs. Wij kunnen je als makelaar in Amersfoort volledig ontzorgen en kunnen ook de onderhandelingen voor je voeren. Bovendien zijn we altijd op de hoogte van de actuele huizenprijzen en weten we wat er in de markt speelt en wat er in de regio Amersfoort beschikbaar is of beschikbaar komt.

Wij zorgen als makelaar in Amersfoort altijd voor een perfecte presentatie

Als makelaar in Amersfoort zijn wij als geen ander in staat jouw woning te verkopen en een woning aan te kopen. Als jij jouw huis van de hand wilt doen zorgen wij in eerste instantie voor een perfecte presentatie. Je kunt bij ons een pakket aanschaffen waar alles bij in zit. Dit van de mooiste foto’s, plattegronden en meetrapporten. Verder bieden we jouw woning op een breed platform aan zoals we ons netwerk gebruiken om jouw huis snel te verkopen.

We zijn er ook als makelaar in Amersfoort voor de aan- en verkoop van een woning

Wil jij een huis aankopen? Dan is het ook al verstandig ons als makelaar in Amersfoort in de arm te nemen. Want zoals we zelf zeggen; een huis kopen kan iedereen, een thuis kopen is iets anders. En dat is precies waar wij je bij kunnen helpen. Door voor ons te kiezen als aankoopmakelaar, reduceer je de kans op verborgen gebreken. We kijken als makelaar in Amersfoort altijd met een kritische blik naar de staat van het onderhoud en we vieren kadastrale recherche uit. We zijn bovendien altijd op de hoogte van de actuele woningmarkt en zijn zeer scherpe onderhandelaars. Wat dat betreft kunnen wij je echt op jouw wenken bedienen en op heel veel vlakken ontzorgen.

Wij gelden als makelaar ook nog eens als specialist in het taxeren van woningen

Niet alleen in Amersfoort kan je bij ons terecht, wij staan ook voor je klaar als makelaar in Veenendaal. Behalve voor de aan- en verkoop van een huis, gelden wij als makelaar in Veenendaal ook nog eens als een specialist in het taxeren van woningen. Dat doen we onder meer in opdracht voor banken, particulieren en andere opdrachtgevers als bijvoorbeeld woningcorporaties. Het is vaak erg belangrijk om de waarde van een woning te bepalen. Dit kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn als je een huis wilt verkopen of juist een woning wilt kopen. Ook als je wilt verbouwen kan het verstandig zijn om de woning eerst te laten taxeren. Dat geldt al eveneens wanneer jij de hypotheek wilt oversluiten. Doe je zaken met ons als makelaar in Amersfoort, dan weet je zeker dat een door ons opgemaakt taxatierapport door alle financiële instellingen wordt geaccepteerd. En dus is het goed om juist zaken met ons als makelaar in Veenendaal te gaan doen. Je weet altijd waar je aan toe bent, hebt te maken met echte specialisten en bovendien kom je nooit voor onverwachte financiële verrassingen te staan. En dus klop je bij ons aan als jij plannen hebt om een huis te kopen of wanneer jij je huis juist van de hand wilt doen. Je kunt je geen betere partner wensen.