Makelaar Veenendaal

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en kundige makelaar, dan doe je er verstandig aan voor ons als makelaar in Veenendaal te kiezen. Het aan- en verkopen van een huis is minder eenvoudig als je zou denken namelijk. Kies je voor ons als makelaar in Veenendaal dan word je omringd door alleen maar specialisten. Wat dat betreft kunnen zij je op de beste manier ontzorgen.

Kies voor de makelaar in Veenendaal; een 100 procent gecertificeerde makelaar

Kies je voor ons als makelaar in Veenendaal, dan kies je voor een 100 procent gecertificeerde makelaar in Veenendaal. Bovendien hebben we gecertificeerde taxateurs in dienst en ook op het gebied van het taxeren van huizen staan wij nadrukkelijk ons mannetje. We zijn een alom erkende organisatie en zijn als makelaar in Veenendaal onder meer aangesloten bij het Kwaliteitsregister van de Stichting VastgoedCert en de NRVT.

We kunnen terugvallen op een zeer breed netwerk van specialisten

Kies je voor de diensten van ons als makelaar in Veenendaal, dan krijg je te maken met een klein en hecht team. We kunnen altijd terugvallen op een zeer breed netwerk aan specialisten. We zijn sterk in financiële dienstverlening en vallen op door onze altijd zeer scherpe tarieven. Een gezonde dosis enthousiasme maakt het plaatje helemaal compleet.

Heldere communicatie en zeer korte lijnen

Als makelaar in Veenendaal hechten we bijzonder veel waarde aan een heldere communicatie. Bovendien zijn we niet van de vaste werktijden. We zijn wat dat betreft zeer flexibel en kunnen je ook prima buiten kantooruren en de weekenden van dienst zijn. Wil je snel een bezichtiging? Dan regelen we dat gewoon voor jou. Voor ons geldt nog het aloude adagium afspraak is afspraak. De lijnen zijn bovendien zeer kort. Je kunt altijd gemakkelijk en snel contact zoeken met je eigen gecertificeerde makelaar of taxateur. Onze communicatie valt op door transparantie en helderheid. Omdat de tijd niet stilstaat, bieden we ook NVM Online aan. Ook op die manier kun je snel een huis kopen of snel je huis verkopen. Wat dat betreft gaan we dus echt met de tijd mee.

Geen financiële verrassingen achteraf, wél een altijd verrassende aanpak

Kies je voor ons, dan kies je voor een verrassende aanpak. Een verfrissende aanpak ook vooral. Wat nooit een verrassing zal zijn, is de prijs. Die staat op voorhand vast. Je kunt bij ons kiezen voor complete pakketten voor een vaste prijs en je kunt ook kiezen voor het inkopen van losse onderdelen.

Je kunt ook een beroep doen op ons als erkend taxateur

Het is dus verstandig om zaken te doen met ons als makelaar in Veenendaal. Dat geldt zowel als jij je huis wilt kopen of als je juist van jouw huis af wilt. Daarnaast doe je nooit tevergeefs een beroep op ons in de rol van taxateur. Dat maakt ons een specialist die je breed in kunt schakelen. Het is gewoon altijd goed zaken doen met de makelaar in Veenendaal. Zoveel is ondertussen wel duidelijk geworden en dat vertellen ook de lovende recensies van mensen die al eens gebruikmaakten van de diensten van de makelaar in Veenendaal.

We kunnen jou als jij een woning wilt kopen altijd maatwerk bieden

Als jij jouw huis van de hand wilt doen, dan moet er maatwerk geleverd worden. Dat maatwerk kunnen wij jou als makelaar in Veenendaal, maar ook als makelaar in Amersfoort dan ook echt bieden. We bieden je in dit kader complete pakketten aan. Je neemt dan een pakket inclusief de foto’s voor de presentatie, plattegronden en meetrapporten. Een presentatie is erg belangrijk. Het is mede bepalend of je een huis snel verkoopt of niet. We bieden jouw huis altijd heel breed aan en schromen zeker niet om ook ons netwerk in te zetten. Op die manier doen we er alles aan om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen.

Een thuis kopen is iets anders dan een huis kopen

Wil je juist een huis kopen? Ook dan kunnen wij jou als makelaar in Veenendaal prima van dienst zijn. Het is zoals we vaak zeggen ’een huis kopen kan iedereen, een thuis kopen is toch een heel ander verhaal’. Wij zorgen ervoor dat jij een thuis koopt. Met ons aan jouw zijde weet je zeker dat je een specialist hebt. Dat maakt dat de kans op verborgen gebreken een stuk kleiner. Ook gaan wij als makelaar in Veenendaal altijd met een kritische blik kijken naar de staat van het onderhoud van het door jouw gewenste huis.

We zijn steeds op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt

Ook plegen we kadastrale recherche en kies je voor ons, dan kies je voor een partij die steeds op de hoogte is van de ontwikkelingen die spelen op de woningmarkt. Kies je voor ons, dan kies je bovendien voor een partij die uitblinkt in het voeren van onderhandelen. Dat is wel zo praktisch; wij kunnen zonder emoties onderhandelen en kunnen als geen ander inschatten wat een reële prijs is voor een woning ook afgezet tegen huizen in de nabije omgeving.

Onze taxaties worden door alle financiële instellingen geaccepteerd

Dat is nog bepaald niet alles overigens. Ondertussen worden we ook gezien als een specialist in het taxeren van huizen. We zijn een officieel register makelaar taxateur en specialist in het taxeren van huizen. Dit doen we doorgaans in opdracht van particulieren, banken en bijvoorbeeld ook woningcorporaties. Het laten taxeren van jouw huis kan erg belangrijk zijn. Bijvoorbeeld als jij een huis wilt kopen of verkopen of als jij jouw hypotheek wilt oversluiten.

Het is zo dat als je door ons een taxatie afsluit, die door alle financiële instellingen geaccepteerd wordt. Dit alles en de zeer betaalbare prijzen maken ons jouw gedroomde partner als jij een huis wilt kopen of wilt verkopen. Je bent dan zeker van specialisten die er vol passie alles aan doen om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen of om zo snel mogelijk jouw droomhuis aan te kopen. We zijn flexibel en staan je altijd graag terzijde. Want een huis kopen of verkopen doe je niet zomaar even tussendoor.