…En ja hoor! De woning van je dromen gevonden en nu moet er geboden worden via een inschrijving. Hoeveel bieders er zijn is onbekend. Wat nu? Moet je de vraagprijs bieden? Kan het toch ietsjes minder of heb je geen keus en moet je juist boven de vraagprijs gaan bieden? Wanneer maak je het meeste kans? Wat is slim om te doen? Een heleboel vragen in een spannend traject. Lees verder en vergroot je kans...

Bij het aankopen van een huis is niet alleen de prijs bepalend. Het moment van overdracht kan  belangrijk zijn en ook “zekerheid” kan voor de verkopers van doorslaggevend belang zijn. Wat zijn de voorbehouden? Is een bouwkundig onderzoek gewenst of wil jij als koper voorbehoud van financiering? Kortom; bieden is meer dan alleen je prijs noemen! Durf jij van de standaard af te wijken? En als je dat doet wat zijn dan je risico’s?

Bieden zonder voorbehoud van financiering kan een boete opleveren van maar liefst 10% van de koopsom als je uiteindelijk de financiering niet rond krijgt en de koop niet kan doorgaan. Het bedrag kan dus behoorlijk oplopen.

Welkom Makelaars kan je vertellen hoe jij je bieding aantrekkelijk kunt maken met minimale risico’s. Overweeg je een aankoop? Vergroot je kans. Bel of mail ons en bespreek vrijblijvend wat wij kunnen betekenen in het veroveren van jouw droomhuis.

Welkom Makelaars voor het onbezorgd aankopen van jouw thuis!