Woningen worden tegenwoordig vaak verkocht via een inschrijving. Veel mensen vinden dat niet fijn. Het is moeilijk om te bepalen hoe hoog jouw bod moet zijn.

Maar ook welke voorbehouden je kunt bedingen, bijvoorbeeld ten aanzien van de financiering, het moment van overdracht of een bouwkundige keuring. Vaak ontbreekt de transparantie. Om al die redenen is NVM Online Bieden een fijne tool. Het maakt het biedproces transparanter en geeft potentiële kopers de mogelijkheid hun bieding gedurende het biedproces te volgen en aan te passen. Ook als verkoper kun je de actuele stand van zaken online volgen, spanning ten top!

Zodra iemand een bod doet zie je dat en kun je bepalen of je een hoger bod wilt doen.

Als jouw bod uiteindelijk het hoogst is, krijg je binnen 2 werkdagen te horen of de verkoper jouw bod ook daadwerkelijk het meest aantrekkelijk vindt. Dat hangt niet alleen af van de prijs, maar ook van de andere voorwaarden die je stelt. Is jouw voorstel het meest aantrekkelijk voor de verkoper, dan wordt een afspraak gemaakt om de koopakte te ondertekenen.

NVM Online Bieden zorgt voor een transparant biedproces waarbij de verkoper bepaalt of een bod interessant is om de koop te sluiten. Je krijgt autorisatie om te kunnen bieden zodra je de woning bezocht hebt, ongezien kan er dus niet geboden worden.

Welkom Makelaars: transparant in de dienstverlening en in de tarieven.