Welkom Makelaars & Taxateurs, 3 NVM woning taxateurs onder één dak met een jarenlange ervaring. 

Een gevalideerd rapport is verkrijgbaar vanaf € 550,- inclusief BTW met een snelle levering.

Wij zijn als register makelaar-taxateur gespecialiseerd in het taxeren van woningen voor banken, particuliere opdrachtgevers en woningcorporaties. Een officieel taxatierapport is belangrijk om de waarde van een woning vast te stellen bij bijvoorbeeld een aan- of verkoop van een woning, verbouwing, oversluiten van je hypotheek of verlaging van de risicoklasse. Ons gevalideerde (NWWI) taxatierapport wordt door iedere financiële instelling geaccepteerd. Bij een gevalideerd rapport beoordeelt de stichting NWWI of het rapport en de taxateur aan de vastgestelde richtlijnen voldoen. Bij Welkom Makelaars ben je gegarandeerd van een onafhankelijke taxateur. Het rapport is objectief en betrouwbaar.

Goede kwaliteit

  • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) onze inschrijving in het makelaarsregister VastgoedCert (Vastgoed Certificering), Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI).
  • Als ervaren NVM taxateurs zijn wij op de hoogte van de marktsituatie, actuele prijsontwikkelingen en bestemmingsplannen.

Snelle levering

  • Na ontvangst van jouw taxatie aanvraag wordt er, binnen één werkdag telefonisch contact opgenomen. Uiterlijk 5 werkdagen na het bezoek van één van onze taxateurs ontvang jij het taxatierapport van jouw woning per mail. 

*Tarieven taxatie (gevalideerd rapport, NWWI/NHG)

Omschrijving Prijs
Eengezinswoning (bestaande bouw) tot € 600.000,- € 550,-
Eengezinswoning (bestaande bouw) boven € 600.000,- Offerte basis
Toeslag appartement (bestaande bouw) € 50,-
Toeslag verbouwing € 50,-
Toeslag nieuwbouw € 200,-

* De tarieven zijn inclusief BTW

Waarom een toeslag?

Bij een appartement dienen de stukken van de Vereniging van Eigenaren doorgenomen te worden om de financiële situatie van de vereniging aan te kunnen geven.

Bij een verbouwing worden er meerdere referentie panden (voor- en na verbouwing) gevraagd. Deze panden dienen geanalyseerd en toegelicht te worden.

Woningen boven de € 600.000,- is op basis van offerte omdat in de prijsklasse boven de € 600.000,- de situatie voor kan doen dat er veel inspanning nodig is om passende referenties te vinden. Daarnaast is het beschrijven en de opname van de woning arbeidsintensiever.

Spoed taxatie?

Met spoed een taxatie nodig van je woning? Binnen 48 uur na opname de taxatie in huis! Voor een spoed taxatie berekenen wij € 50,- extra, inclusief btw.

Is een taxatie aftrekbaar van de belasting?

Een taxatie voor een nieuwe hypotheek of een taxatie voor het oversluiten van een hypotheek is aftrekbaar van de belasting. 

Welkom taxateurs, op ons kun je rekenen!

De Welkom Taxateurs zijn actief in de regio Ede, Veenendaal, Utrechtse Heuvelrug en Amersfoort.