Een taxatie Amersfoort door Welkom Makelaars 

Wij van Welkom Makelaars kunnen gezien worden als dé taxateur van Amersfoort. Ons team zorgt er al meer dan 25 jaar voor dat woningen van particulieren opdrachtgevers, woningcorporaties en banken getaxeerd worden. Het taxeren van een woning is niet zomaar iets, hier heb je een expert voor nodig. Mocht je op zoek zijn naar zo’n expert, dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Bij ons kan je terecht voor een taxatie Amersfoort, maar ook met taxaties in andere plaatsen kunnen wij je helpen. Denk hierbij aan taxaties in Ede, taxaties in Veenendaal, Utrechtse Heuvelrug en Barneveld. Wij kennen deze plaatsen als geen ander omdat wij zelf ook uit deze regio komen.  

Een officieel taxatierapport is van groot belang en dit is niet voor niets het geval.  Zo’n rapport heb je namelijk nodig om de waarde van een woning vast te stellen. Dit is het geval bij een aankoop, verkoop, financiering voor je verbouwing, maar ook voor oversluiting van je hypotheek. Tevens is dit rapport nodig bij verlaging van de risicoklasse of een echtscheiding. Mocht je een officieel taxatierapport bij Welkom Makelaars aanvragen, dan ben je verzekerd van een gevalideerd rapport. De rapporten die wij leveren voldoen aan strenge kwaliteitseisen en richtlijnen. Met een officieel taxatierapport van Welkom Makelaars kan je bij iedere financiële instelling terecht. 

Een taxatie in Amersfoort? Wij bieden verschillende voordelen! 

Welkom Makelaars staat voor jou klaar als je op zoek bent naar een taxatie in Amersfoort. Wanneer je ervoor kiest om je taxatie in Amersfoort door ons op te laten stellen, dan brengt dit de nodige voordelen met zich mee. Zo ben je bij ons gegarandeerd van een zeer laag tarief. Dit omdat wij lage overheadkosten hebben. Tevens staan wij bekend om onze snelle levering. Mocht je voor een taxatie in Amersfoort bij Welkom Makelaars kiezen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Vervolgens sturen we een taxateur jouw kant op en uiterlijk 5 dagen na het bezoek ontvang je het taxatierapport per mail. 

Een taxatie in Amersfoort van topkwaliteit 

Voor snelle service en lage kosten ben je bij Welkom Makelaars dus zeker aan het juiste adres. Echter zijn dit niet de enige voordelen die wij bieden. Zo staan wij namelijk ook bekend om onze goede kwaliteit. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd door het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Tevens staan wij ingeschreven in het makelaarsregister VastgoedCert (Vastgoed Certificering) en in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Ook zijn wij dankzij onze inschrijving bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) bevoegd om een NHG en/of NWWI (gevalideerde) taxatie in Amersfoort te mogen uitvoeren. Dat wij voor kwaliteit staan blijkt ook uit het feit dat wij werken met ervaren taxateurs. Deze zijn precies op de hoogte van de actuele prijsontwikkelingen, de marktsituatie en de bestemmingsplannen. 

Zeer voordelige tarieven 

Een taxatie Amersfoort doe je niet alleen bij ons vanwege de hoge kwaliteit, maar ook vanwege onze tarieven. Bovenstaand vertelden wij al dat wij lage tarieven hebben vanwege onze lage overheadkosten. Zo is ons basistarief slechts € 450 inclusief BTW, je krijgt dan de beschikking over een gevalideerd rapport.  

Bij ons kan je terecht voor een taxatie in Amersfoort met validatie. Onze tarieven zijn op aanvraag en dit is natuurlijk weer afhankelijk van welke type woning getaxeerd dient te worden. Hierbij is het van belang of het een nieuwe of bestaande woning is, of deze in verhuurde staat is of niet en of er een verbouwing moet plaatsvinden. Wij brengen dit graag voor jou in kaart met een passende offerte.  

Veel ervaring 

Wanneer je kiest voor een taxatie in Amersfoort door Welkom Makelaars, dan krijg je te maken met een team met meer dan 25 jaar ervaring. Wij hechten niet alleen veel waarde aan het werk dat wij doen, wij vinden het namelijk ook van groot belang dat er goed gecommuniceerd wordt met de klant. Zo kunnen wij ook goed omschreven worden als integer, vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn pas tevreden als de klant dit ook is. Bovendien hebben wij veel ervaring met taxaties in Amersfoort. 

Meer dan een taxateur 

Voor een taxatie in Amersfoort ben je bij ons van harte welkom. Echter is dit niet het enige waar wij je bij kunnen helpen. Mocht je op zoek zijn naar een goede makelaar in Veenendaal of een makelaar in Amersfoort, dan ben je bij ons van harte welkom. Wij kunnen je zowel helpen met het kopen van een woning als met het verkopen van een woning. Uiteraard hebben wij als professionele partij de beschikking over Funda. Mocht je ervoor willen kiezen om je woning door ons te laten verkopen of wil je juist een woning kopen? Dan begeleiden wij je in het proces van A tot Z. Als geen ander weten wij namelijk dat dit geen dagelijkse bezigheid is en dat er een hoop bij komt kijken. 

Neem contact met ons op 

Bij Welkom Makelaars staan we los van onze diensten ook bekend om onze goede service. Mocht je benieuwd zijn naar een van onze diensten of naar onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op. Wil je een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld een taxatie Amersfoort? Dan kan dat erg eenvoudig op onze website. Uiteraard kan je ook bij ons op kantoor langskomen. Wij zijn gevestigd aan de Stationsstraat 51-N te Veenendaal. Uiteraard kan je ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om een bericht per WhatsApp te sturen. Wij reageren snel en een van onze experts staat je dan maar al te graag te woord. 

Houd ons blog in de gaten 

Wil je los van het doen van een taxatie in Amersfoort op de hoogte blijven van Welkom Makelaars? Houdt dan ons blog in de gaten. Hier vind je veel handige branche gerelateerde artikelen. Zo blijf je altijd goed op de hoogte van het nieuws uit de makelaardij. Wil je goed op de hoogte blijven van ons aanbod aan woningen? Dan is het aan te raden om onze Facebook pagina te volgen!