Seniorkeuradviseur®

Bent u op zoek naar iemand, die u verder kan helpen met een advies over de veiligheid en het comfort van uw woning of aangenaam in uw eigen vertrouwde woning blijven wonen? Dan is een passende woning absoluut van belang. Een woning waar u zich echt thuis voelt.

De seniorkeuradviseur® helpt u verder.

Wij, als enige makelaar in de regio met het certificaat seniorkeurmakelaar®, hebben specialistische kennis en ervaring met woningaanpassingen. Wij geven u extra advies en service bij allerlei praktische zaken omtrent het aanpassen en/of het verbouwen van uw woning. Wij weten welke aandachtpunten, voor het behoud van comfort en woongenot, van belang zijn. Dit brengen wij in kaart aan de hand van de woontoets.
                                                                                                                                        
Samen met u bespreekt onze Seniorkeuradviseur® de uitkomst van de Woontoets en wat de verbeterpunten in uw woning zouden kunnen zijn en aan welke oplossingen of aanpassingen u zou kunnen denken om de kwaliteit en het comfort van uw woning te behouden en/of te vergroten. De Seniorkeuradviseur® kan u hierin ondersteunen en begeleiden om de juiste keuzes te maken voor nu en voor in de toekomst. De Seniorkeuradviseur® beschikt over het certificaat seniorkeurmakelaar®    

Wat houdt de woontoets in?

Onze seniorkeuradviseur® komt bij u langs om uw woning te beoordelen op de toekomstgeschiktheid van uw woning. U ontvangt een onafhankelijk advies op maat van uw woonsituatie over onder andere de toegankelijkheid van uw woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Daarnaast is het mogelijk om woonalternatieven te bespreken (kangoeroewoning, levensloopbestendige woning).

Woontoets
Woontoets met adviesrapport
GRATIS
€ 250,-

Prijzen zijn inclusief BTW

Blijft het bij de woontoets?

Dat bepaalt u zelf. Als seniorkeuradviseur® beschikken wij over adressen van bedrijven die geschikte producten kunnen leveren en de aanpassingen voor u kunnen realiseren. Specialisten op het gebied van het levensloopgeschikt maken van uw woning. Met het uitgebreide adviesrapport kunt u vrijblijvend bij onze partners een offerte op maat laten maken. 

Als woontoets-adviseur zijn wij op de hoogte van de subsidieregelingen in uw gemeente. Ons werkgebied omvat met name de FoodValley en omstreken. Bestaande uit Amersfoort, Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen.

Woon langer thuis in uw eigen huis! Uw woongenot staat bij ons centraal.