Welkom bij Welkom Makelaars, dé NVM makelaar en taxateur in Veenendaal en omgeving! Omdat wij meer dan 25 jaar ervaring in de regio hebben, kunnen we je goed ondersteunen bij jouw huis kopen of verkopen in Veenendaal. Uiteraard kan je ook voor een taxatie bij ons terecht. Een huis kopen of verkopen doet een gemiddeld mens slechts enkele keren in zijn of haar leven. Als makelaar doen wij dit vrijwel dagelijks.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door korte lijnen en een persoonlijke benadering. Immers, het aankopen of verkopen van een woning is echt maatwerk. Flexibiliteit is ook onze kracht: wij doen zelfs bezichtigingen op zaterdag. En dat tegen zeer scherpe tarieven en onder de begeleiding van experts.

Veenendaal is een leuke plaats om te wonen, dus het is geen gek idee om hier een huis te kopen. Als je overweegt om een huis te kopen in Veenendaal, stel je jezelf mogelijk de volgende vragen:

- Welke buurten heeft Veenendaal en welke buurt past goed bij mij?
- Wat is een goede aankoopmakelaar in Veenendaal?
- Hoe zit de woningmarkt van Veenendaal in elkaar? Wat voor woningen heeft Veenendaal te bieden?
- Welke woningen worden momenteel te koop aangeboden?
- En de belangrijkste vraag: welke prijs moet ik bieden?

Doordat wij al jarenlang actief zijn als aankoopmakelaar en taxateur in Veenendaal, kunnen we jou helpen om bovenstaande vragen te beantwoorden. Zo zijn wij goed op de hoogte van het huidige aanbod en de actuele huizenprijzen. Wij gaan actief voor je op zoek, voorzien je van deskundig advies en faciliteren alle dingen die geregeld moeten worden, zoals de prijsonderhandelingen. Wij zijn pas tevreden als we jouw droomhuis hebben gevonden voor de juiste prijs. Bekijk ons mooie aanbod.

Ondersteuning van een verkoopmakelaar in Veenendaal

Een huis verkopen in Veenendaal is een grote stap. Zeker omdat je het vertrouwde achter je laat en een nieuw hoofdstuk begint. Daarnaast kan het verkopen van je huis ook voor een hoop onzekerheid en stress zorgen. U vraagt zich wellicht af: ‘’Hoe bereik ik zoveel mogelijk potentiële kopers?’’, ‘’Wat is mijn huis waard?’’ of ‘’Hoe gaat een bezichtiging in zijn werk’’? Geen zorgen, als verkoopmakelaar staan wij u graag bij en nemen we het nodige werk uit handen als u uw huis wilt verkopen in Veenendaal. Ons doel als verkoopmakelaar? Jouw huis optimaal presenteren aan een grote groep potentiële kopers en de onderhandeling naar uw wens succesvol voeren. Alleen betalen voor de verkoopdiensten waarvan je gebruik maakt? Dat is vanzelfsprekend bij Welkom Makelaars. Bekijk onze verkooppakketten.

Veenendaal is een gemeente met een groot centrum waar je gezellig kunt winkelen. Alle soorten woningen zoals appartementen, eengezinswoningen, tussenwoningen, hoekwoningen en 2-onder-1-kap-woningen kom je tegen in deze plaats.

De wijken in Veenendaal:

nvm veenendaal

Het Centrum heeft nog enkele historische karakteristieke elementen en een groot winkelhart. De meeste woningen zijn in de jaren 90 gebouwd. De huur- en koopappartementen zijn hier oververtegenwoordigd. Met name senioren en starters willen graag in het centrum wonen. Voorzieningen zoals het station zijn op loop- en fietsafstand.

Noordwest is een wijk uit de jaren 90 met overwegend laagbouw , maar er staan ook galerijflats. Er wonen vooral jonge gezinnen met kinderen. Ook starters vestigen zich hier vaker. Winkels en basisonderwijs zijn in de wijk aanwezig.

Noordoost is een wijk uit de jaren 70 met veel groen en een gevarieerd woningaanbod. Zo staan er grote koop- en huurwoningen (eengezinswoninegn). Daarnaast zien wij hier ook enkele huur appartementencomplexen. Vooral jonge gezinnen vinden in deze wijk hun plek. De wijk heeft een eigen winkelcentrum “Aller Erf”

Zuidoost is een grote wijk die gebouwd is in de jaren 60 tot 80 met eengezinswoningen, 2-onder-1-kap-woningen, hoekwoningen en vrijstaande woningen, maar ook grootschalige appartementencomplexen. In de wijk zijn scholen en winkels aanwezig.

Zuidwest is een wijk gebouwd in de jaren 30 tot 70 met eengezinswoningen, 2-onder-1-kap-woningen, hoekwoningen en vrijstaande woningen, maar ook portiekflats. De wijk is geliefd bij starters. Voortgezet onderwijs en winkels zijn hier op loop- en fietsafstand aanwezig.

West is gebouwd in de jaren 70 tot 90 met laagbouw zoals; vrijstaande woningen, eengezinswoningen, maar ook galerij- en portiekflats. Vooral starters en jonge gezinnen willen hier graag wonen. De wijk heeft een winkelcentrum “De Ellekoot” en een NS-station “Veenendaal-West”. Ook voortgezet onderwijs is hier aanwezig.

Plaatsen in de directe omgeving:

Rhenen is een gemeente en plaats met laag-, middelhoog en hoogbouw. De meeste woningen zijn in de jaren 50 en 60 gebouwd. De gemeente Rhenen is in ontwikkeling waarbij in 2018 de nieuwbouwwijk Vogelenzang voltooid zal worden met huur-, koop- en 2-onder-1-kapwoningen. Rhenen heeft een eigen treinstation en is vooral bekend om Ouwehands dierenpark en het militaire ereveld “Grebbeberg”.

Elst is een dorp wat bij de gemeente Rhenen hoort met laagbouw woningen. De meeste woningen zijn vooral in de jaren 50 t/m 70 gebouwd.

Renswoude is één van de kleinste gemeenten in Nederland met woningen die vooral gebouwd zijn in de jaren 70 tot eind jaren 90. Renswoude is volop in beweging. Er wordt momenteel flink uitgebreid met laagbouw huur- en koopwoningen.

Scherpenzeel is een gemeente met het gelijknamige dorp met laagbouw, maar ook met portiek- en galerijflats gebouwd in de jaren 70 t/m 90. Scherpenzeel is ook volop in beweging. Er wordt flink uitgebreid met laagbouw nieuwbouwwoningen.

Woudenberg is een dorp midden in de natuur met veel fiets- en wandelpaden. De woningen in deze plaats zijn gebouwd in de jaren 60 t/m heden. Op dit moment is er een nieuwbouwwijk in ontwikkeling met 2 en 3-onder-1-kap-woningen.