Het krijgen van zelfvertrouwen gaat, over het algemeen, niet vanzelf. Ook voor een makelaar is het belangrijk om bij een aan- of verkoop zelfverzekerd over te komen. Ik houd mijzelf regelmatig voor: “ik weet alles, want wat ik niet weet zoek ik op of vraag ik na”. En dat helpt! Ook een makelaar kan beter later met een goed antwoord komen dan direct een fout antwoord geven.

In de dienstverlening van Welkom Makelaars zie je het (zelf)vertrouwen direct terug; daarop zijn onze verkooppakketten gebaseerd. Voel jij je vertrouwd genoeg om de bezichtigingen te doen? Zie je op tegen het voeren van de onderhandelingen? Maak jij liever je eigen foto’s? Welkom Makelaars biedt maatwerk op basis van (zelf)vertrouwen. In overleg worden de taken verdeeld.

Op mijn LinkedIn profiel heb ik geschreven: “Wie geen vertrouwen in anderen heeft, zal ook het vertrouwen van anderen niet winnen”. Mijn uitgangspunt is om mijn klant te vertrouwen zoals de klant ook mij mag vertrouwen. Verkopen is iets wat je samen doet en daarbij heeft ieder zijn of haar eigen taak. Daarbij is het vertrouwen wat de klant (en opdrachtgever) in ons heeft van het grootste belang. Dat vertrouwen willen wij niet beschamen want wij zien de klant graag terug voor een volgende opdracht!

Namens ons team wil ik onze klanten en opdrachtgevers bedanken voor het vertrouwen dat wij hebben gekregen. De Welkom Makelaars wensen een ieder hele fijne feestdagen toe en veel woonplezier in 2019!