Wil jij bij deze belangrijke stap in je leven begeleid worden door iemand die gespecialiseerd is in het voeren van onderhandelingen en voor jou de beste prijs én de meest gunstige voorwaarden kan realiseren? Dan ben jij bij Welkom Makelaars aan het juiste adres. Aankoopmakelaars met kennis van de markt en de regio. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met toelichting op onze dienstverlening en laat je overtuigen van het nut van de aankoopmakelaar van Welkom makelaars. Het is ook mogelijk om de kennismaking via Zoom te doen. Uniek in onze regio: bij ons betaal je naar tevredenheid!

De voordelen van een woning aankopen met Welkom Makelaars:

  • Zo min mogelijk kans op verborgen gebreken.
  • Kritische blik op de staat van onderhoud.
  • Onderzoek naar erfdienstbaarheden, kettingbedingen, rechten, verplichtingen en bijzondere lasten of beperkingen.
  • Bekend zijn met bestemmingsplannen, verontreiniging en bodemgesteldheid.
  • Kadastrale recherche.
  • Op de hoogte zijn van lokale markt- en prijsontwikkelingen.
  • Aankopen voor de beste prijs én meest gunstige voorwaarden.
  • Niet zelf onderhandelingen doen.
  • Een koopovereenkomst tekenen zonder inhoudelijke verrassingen.
  • Deskundig en betrouwbaar begeleid worden door jouw eigen vakman/vrouw.

Welkom Makelaars staat voor het onbezorgd aankopen van jouw (T)HUIS, en wij hanteren betalen naar tevredenheid.

Voorbeeld tarief bij aankoop van de woning:

*Tevredenheid    
10 100 % van € 1.950,- € 1.950,-
9 90 % van € 1.950,- € 1.755,-
8 80 % van € 1.950,- € 1.560,-
7 70 % van € 1.950,- € 1.365,-
Etcetera    

*Tevredenheid wordt gemeten na het tekenen van de koopovereenkomst. Tevredenheid mag aangegeven worden in een heel getal of met één decimaal.

Aankoopbegeleiding -onbezorgd kopen-

Vaak komt er veel meer bij de aankoop kijken dan je in eerste instantie denkt. Wij nemen je veel werk uit handen en kunnen je veel stress besparen. Wij regelen de bezichtiging en gaan met je mee als persoonlijke aankoopmakelaar. We letten natuurlijk op de staat van het huis, zodat je niet tegen achterstallig onderhoud of zichtbare gebreken aanloopt. We kennen de wijk en weten wat vergelijkbare huizen waard zijn. We doen dus vooronderzoek, bekijken de woning bouwkundig en kijken naar vergelijkbare transacties. Met deze relevante informatie bepalen wij samen onze positie. Onze taak is kritisch te kijken en te adviseren om je te behoeden voor valkuilen!

Welkom Makelaars staat voor het onbezorgd aankopen van jouw HUIS, waardoor je met een gerust hart je handtekening kunt zetten onder de koopovereenkomst.

Wij passen onze service aan je persoonlijke wensen aan. Je koopt met ons gegarandeerd een woning die bij je past. Daarnaast staan wij altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wij zijn pas tevreden als jij je THUIS gevonden hebt.

Bezichtiging met jouw aankoopmakelaar

Je hebt zelf al een flink aantal huizen bekeken, maar er is er één die je het liefst zou willen kopen. Wil je dat wij alleen een keer kritisch kijken naar jouw droomwoning? Alleen een bezichtiging aanvragen kan ook.

Voel je Welkom om je THUIS onbezorgd met welkom Makelaars aan te kopen en vraag direct een offerte aan!