Welkom Makelaars staat voor het onbezorgd aankopen van jouw thuis

Wij helpen je graag

Wat moet ik bieden? Hoe maak ik meer kans op het bemachtigen van een woning?
Wij als aankoopmakelaar vergroten jouw kans op een succesvolle aankoop!
Wist jij dat een aankoopmakelaar extra vertrouwen geeft bij verkoper en de verkoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar begeleiden wij je vanaf de zoektocht naar een huis tot en met de inspectie van het huis voor overdracht bij de notaris.

De voordelen van een woning kopen met Welkom Makelaars:

 • Kennismaking en woonwensen
  Samen brengen wij de huidige en toekomstige woonwensen in kaart.
 • Financiële mogelijkheden in kaart brengen
  Onze partner in hypotheken berekent hoeveel je kunt lenen en/of wat er (on)mogelijk is met de huidige hypotheek (indien gewenst). Wij zullen, indien van toepassing, een inschatting maken van de verkoopwaarde van je huidige woning.
 • Zoektocht naar een woning
  Ons systeem mijnhuiszaken.nl geeft real-time de informatie door van nieuw beschikbare woningen van alle makelaars.
 • Bezichtiging en onderzoek
  De woning wordt getoetst aan je woonwensen. Wij doen onderzoek naar onder andere de staat van onderhoud, bestemmingsplan, bodemverontreiniging, erfdienstbaarheden. Bij appartementen de stukken van de vereniging van eigenaren. Samen bepalen wij of er een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
 • Bieden en onderhandelen.
  Wij hebben data over de prijsontwikkeling en van de transactieprijzen van verkochte woningen in de buurt. Wij willen aankopen tegen een gunstige prijs en gunstige voorwaarden.
 • Koopovereenkomst
  Wij controleren de koopovereenkomst zodat er getekend kan worden zonder inhoudelijke verrassingen. De koopovereenkomst wordt door ons mondeling toegelicht.
 • Inspectie en overdracht
  Nadat de financiering is geregeld kan de overdracht plaatsvinden. De woning wordt geïnspecteerd of deze volgens afspraak wordt opgeleverd.

Bij ons ben je van harte WELKOM

Heb je een vraag over ons team, onze dienstverlening of onze prijzen? Stel je vraag en wij geven jou op korte termijn een helder antwoord! Je kunt ons natuurlijk ook bellen of gebruik maken van WhatsApp.

Contact opnemen

06 12 50 78 81
0318 50 70 70