Bij Welkom Makelaars staat onbezorgd hoog in het vaandel. Indien wijzelf de expertise niet in huis hebben, schakelen wij gerenommeerde bedrijven in om vrijblijvend een offerte aan te bieden. Bij Welkom Makelaars ben je verzekerd van kwaliteit. Wij helpen je graag op weg. Dat is de meerwaarde van Welkom Makelaars!

Nieuwbouw projecten

Welkom Makelaars heeft momenteel geen nieuwbouw project in portefeuille. 

Huur/Verhuur

Op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning?
Welkom Makelaars heeft een breed netwerk in de regio. Laat jouw gegevens hier achter en wij kijken uit naar een geschikte huurwoning.

Op zoek naar een betrouwbare huurder? Ook dit is mogelijk via Welkom Makelaars. Verhuur is een ingewikkelde markt waarbij veel rechten en plichten van toepassing zijn. Een goed en volledig contract is een must om problemen in de toekomst te voorkomen. Huurders worden bij ons gescreend volgens de geldende regels, hiervoor maken wij gebruik van Huurcheck Nederland. Een verhuurdossier op orde, dat is ons credo.

Wil je meer informatie over onze dienstverlening huur/verhuur? Vraag hier gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan voor maatwerk huur/verhuur.

Bouwkundige keuring

Een huis kopen doe je niet elke dag. Er komt heel wat bij kijken. Opvallend is dat er vaak geen gebruik wordt gemaakt van het recht een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Voor een relatief laag bedrag kun je voorkomen dat je een kat in de zak koopt. Een verkoper heeft meldingsplicht. Maar vergeet niet dat een koper onderzoeksplicht heeft en dus niet kan verwachten dat alle ‘verborgen’ gebreken wel verhaald kunnen worden op de verkoper. Je wilt achteraf toch niet voor verrassingen komen te staan? Jij wilt toch ook weten hoe jouw nieuwe thuis er bouwkundig voor staat? Wat moet je op korte termijn vervangen en wat zijn de kosten de komende jaren met betrekking tot het onderhoud? Moet ik mijn financiering verhogen in verband met achterstallig onderhoud?
Een bouwkundig rapport geeft antwoord op al deze vragen!

Welkom Makelaars kan je meer advies geven over een bouwkundige keuring.

Hypotheek berekening -financiering van je woning-

Voordat jij start met de zoektocht naar jouw thuis is het belangrijk om te weten wat jij kunt lenen bij de bank en wat de maandelijkse lasten zijn. In welke prijsklasse kun jij het beste zoeken en is het mogelijk een eventuele verbouwing mee te financieren.
Laat je daarom vrijblijvend adviseren en laat een berekening maken zodat je weet waar jij aan toe bent. Het maken van de juiste keuze kan jou in de toekomst veel geld per maand besparen.
Laat hier jouw gegevens achter voor een gratis en vrijblijvend contact.

Honderden euro’s besparen door de “Periodieke Risico-opslag Check”

Wat is een risico-opslag?

Een risico-opslag is een extra rente bovenop jouw hypotheekrente. Jij betaalt deze extra rente als banken het idee hebben meer risico te lopen met betrekking tot het terugbetalen van jouw hypotheekbedrag. Deze opslag is niet bij iedere bank hetzelfde en is ook afhankelijk van de hoogte van jouw hypotheek ten opzichte van de waarde van jouw woning. Consequentie: hogere hypotheekrente betekent hogere maandlasten.

Het risico voor de bank wijzigt wanneer er wordt afgelost of wanneer de woning in prijs stijgt (overwaarde van de woning). Kortom het kan dus zijn dat je momenteel maandelijks onterecht te veel aan rente betaalt! Dit wordt namelijk vrijwel nooit automatisch gewijzigd door de hypotheekverstrekker. Laat daarom nu een check uitvoeren of er terecht of onterecht een rentetoeslag wordt berekend. Welkom Makelaars kan daarin GRATIS en vrijblijvend adviseren en indien nodig een voordelige taxatie uitvoeren als bewijslast dat de risico-opslag rente moet komen te vervallen. Deze taxatie is zeer snel terugverdiend.