Als register makelaar-taxateur zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van woningen voor particuliere opdrachtgevers, woningcorporaties en banken. Een officieel taxatierapport is belangrijk om de waarde van een woning vast te stellen bij aankoop, verkoop, financiering voor een verbouwing, oversluiting van je hypotheek, echtscheiding of verlaging van de risicoklasse. Met Welkom Makelaars ben jij verzekerd van een gevalideerd rapport dat volgens strenge kwaliteitseisen en richtlijnen is opgesteld. Ons gevalideerde taxatierapport wordt door iedere financiële instelling geaccepteerd. Ook kun je bij ons terecht voor een Calcasa desktop taxatie of een NRVT Bureauwaardering (verkort rapport) van je woning (dit is afhankelijk van de voorwaarden gesteld door jouw hypotheekverstrekker). 

De voordelen van een taxatie door Welkom Makelaars:

Lage kosten

  • Onze overheadkosten zijn laag.

Goede kwaliteit

  • Onze kwaliteit is gewaarborgd door het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), onze inschrijving in het makelaarsregister VastgoedCert (Vastgoed Certificering) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).
  • Door onze inschrijving bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) zijn wij bevoegd om een NHG en/of NWWI (gevalideerde) taxatie uit te mogen voeren.
  • De ervaren taxateurs zijn op de hoogte van de marktsituatie, actuele prijsontwikkelingen en bestemmingsplannen.

Snelle levering

  • Na ontvangst van jouw taxatie aanvraag wordt er telefonisch contact opgenomen. Uiterlijk 5 werkdagen na het bezoek van één van onze taxateurs ontvang jij het taxatierapport van jouw woning per mail. Om de snelheid erin te houden sturen wij op verzoek van jou, een exemplaar rechtstreeks naar de geldverstrekker/hypotheekadviseur.

Tarieven taxatie

Welkom Makelaars hanteert zeer voordelige tarieven. Jij kunt bij ons terecht voor een taxatie met validatie. De tarieven zijn op aanvraag en afhankelijk van type woning (o.a. appartementsrecht), nieuw- of bestaande bouw, in verhuurde staat ja/nee, met of zonder verbouwing. Graag brengen wij een passende offerte uit.

Prijs indicatie: ons basistarief is € 550,- incl. BTW voor een gevalideerd rapport (eengezinswoning zonder verbouwing).
Spoed taxatie nodig? Voor een opslag van € 50,- inclusief BTW  heb je binnen 2 werkdagen het rapport in huis.

Ons werkgebied? Wij taxeren al jaren in de regio Amersfoort, Barneveld, Ede, Utrechtse Heuvelrug en Veenendaal.