De aandacht die je verdient en de begeleiding die je mag verwachten van een deskundige makelaar. Weten waar je aan toe bent en alleen betalen voor de diensten waar je gebruik van wilt maken? Welkom Makelaars werkt met overzichtelijke pakketten. 

Uniek in onze regio: bij ons betaal je naar tevredenheid!

Voorbeeld tarief bij verkoop van de woning (welKOMPLEETpakket)

*Tevredenheid    
10 100% van € 3.500,- € 3.500,-
9 90% van € 3.500,- € 3.150,-
8 80% van € 3.500,- € 2.800,-
7 70% van € 3.500,- € 2.450,-
Etcetera    


*Tevredenheid wordt gemeten na het tekenen van de koopovereenkomst. Tevredenheid mag aangegeven worden in een heel getal of met één decimaal.

Maak en afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met waarde-indicatie van je woning.

Onze pakketten (losse producten zijn ook verkrijgbaar)

Samen met ons je huis verkopen? Dan kies je voor het welKOMBIpakket.
Voor een optimale presentatie en complete begeleiding is het welKOMPLEETpakket de beste keuze.

Nu NVM Online Bieden mogelijk!

NVM Online Bieden is een digitaal en inzichtelijk inschrijvingssysteem voor de verkoop van woningen. Het platform maakt het biedproces transparanter en geeft potentiële kopers de mogelijkheid hun bieding gedurende het biedproces aan te passen. Klik hier voor meer informatie over NVM Online Bieden.

Geen nummer maar een naam

Iedere woning heeft zijn specifieke kenmerken en eigen doelgroep. Iedere eigenaar heeft zijn eigen wensen en verwachtingen. Welkom Makelaars heeft voor iedere eigenaar een passend transparant pakket aan diensten met een vlijmscherp tarief. De effectieve verkoopstrategie stellen we samen vast met als doel een verkoop afgestemd op jouw wensen van snelheid, voorwaarden en verkoopprijs. Bij ons heeft de klant zijn eigen naam en is geen nummer.

Deskundig

Welkom Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en onze makelaar-taxateur is VastgoedCert en NRVT gecertificeerd. Ons werkgebied is ons woongebied en de markt is dan ook, mede door de jarenlange ervaring, voor ons zeer bekend terrein.

Presentatie

Belangrijk voor de verkoop van de woning zijn goede, professionele foto’s, waarbij de woning optimaal gepresenteerd wordt. Uiteraard zijn onze woningen te vinden op Funda en op onze eigen website. Een brochure die aanspreekt en een opvallend tuin- of raambord hoort bij het pakket.
Uiteraard zetten wij ook social media in bij de verkoop en maken wij hierbij dankbaar gebruik van jouw en ons netwerk, want verkopen doen we samen.

Bezichtigingen

Binnen 48-uur (indien gewenst). Bij Welkom Makelaars is het mogelijk om ’s avonds en op zaterdag te bezichtigen. Welkom Makelaars biedt dus ruime bezichtigingsmogelijkheden en neemt voor jouw huis en potentiële koper de tijd. Natuurlijk ontvang je na iedere bezichtiging een terugkoppeling. Van Welkom Makelaars mag je duidelijke en tijdige communicatie verwachten.

Dienstverlening

Onze dienstverlening eindigt niet bij het tekenen van een koopakte, inspectie of transport van de woning (notariële overdracht)……Welkom Makelaars heet je graag weer welkom bij jouw volgende verkoop, aankoop of taxatie en informeert je graag tussentijds met onze eigen nieuwsbrief!

Jouw verkooppakket

Je weet waar je aan toe bent, je weet wat je mag verwachten van onze dienstverlening, jij bepaalt het pakket, maar vergeet niet dat je altijd advies mag vragen, want bij ons ben je écht Welkom!